University of Valencia logo Logo del portal

  • Masters Dret
 
PASARELAS CON EL MÁSTER OFICIAL EN ABOGACÍA
  • En aplicació de la normativa de la Universitat de València sobre reconeixement de crèdits, (Reglament per a la transferència i reconeixements de crèdits. ACGUV 126/2011), les passarel·les amb el màster oficial en Advocacia suposen un reconeixement acadèmic en el que, en dos anys l'alumne té la possibilitat d'aconseguir dos títols oficials de Màsters  (90 +60 crèdits) o (90+90 crèdits). 
  • L'abast d'aquest reconeixement depèn dels criteris adoptats pel Màster de destinació i de les circumstàncies de cada cas. Existeixen acords adoptats amb caràcter general per les Comissions de Coordinació Acadèmica de cada Màster. Això obre la interessant possibilitat – donada la peculiaritat del Màster Oficial en Advocacia que finalitza el seu segon curs en el primer semestre de dit curs – que l'alumne puga simultanear l'estudi d'aquest Màster Oficial amb un altre i finalitzar ambdós en el segon any que es curse el Màster en Advocacia i a la inversa.
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy