University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Tràmits de matrícula 2019-2020 en la Secretaria de la Facultat de Dret

  1. Estudiants Nou Ingrés.
  2. Estudiants de Segon curs i posteriors
1.- Matrícula Estudiants  Nou Ingrés Graus i Dobles Graus

La matrícula es realitza online el dia i hora assignat a partir del 16 de juliol de 2019 si has sigut admés en la preinscripció.

A cada estudiant admés/a se li ha assignat un dia i hora concrets, ordenats en funció de la qualificació obtinguda per a cada quota d'admissió.

És obligatori que formalitzes la matrícula el dia i hora assignats i, en tot cas, fins a les 14:00 h. del dia 19 de juliol. Si no ha fas així, s'entendrà que renuncies a la plaça i aquesta passarà a la llista d'espera.

Pots conèixer la teua cita prèvia a través de la pàgina web de la Universitat a partir del 13 de juliol.

És molt importat que acudisques a les reunions informatives organitzades pels centres per a la titulació en què hages estat admès.

En el cas que estigues en llista de espera has de comprovar individualment el resultat de les crides. Si resultes admés per llista d'espera hauràs d'acudir presencialment a matricular-te en les dates previstes.

La matrícula és online, des de qualsevol ordinador o disposititu electrònic, mitjançant una aplicació informàtica accesible al Portal de Serveis de l'Estudiant. Aquesta aplicació et permet fer tots els tràmits per formalitzar la matrícula del curs.

Abans d'omplir la matrícula hauràs de consultar en el web de la Facultat els horaris de les assignatures per planificar amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna agrupació, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista. També és important consultar la guia de l'estudiant de la teua titulació on obtindràs informació tant acadèmica com administrativa.

En el procés de matrícula obtindràs unes claus electròniques (usuari i contrasenya) perquè pugues accedir als diversos serveis de la Universitat (Secretaria Virtual, Aula Virtual, Seu Electrònica, etc) així com a la teua bústia de correu on et comunicaran les dades de matrícula i altres notificacions.

Més informació:

2.- Matrícula Estudiants de Segon Curs i Posteriors. Graus i Dobles Graus

Preparar matrícula

Des de l'1 de juliol pots preparar la matrícula de Grau del pròxim curs 2019-2020, validant o modificant les teues dades personals en:

http://www.uv.es/preparamat

La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular.

Les cites de matrícula es podran consultar el dia 19 de juliol (a partir de les 14:00 h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat.

El període de matrícula serà: del 22 al 31 de juliol. Les dates exactes dependran de cada titulació.

Data de matrícula

Per millorar l'organitació del procés de matrícula, cada estudiant ha sigut citat en un dia i hora concrets que podràs consultar mitjançant el Portal de Serveis de l'Estudiant a partir del 19 de juliol.

Per consultar l'ordenació per a la cituació dels estudiants en titulacions de Grau, pots consultar el Reglament de Matrícula de la Universitat per a títols de Grau.

Com matricular-te

La matrícula l'has de formalitzar per mitjà de l'aplicació informàtica d'automatrícula del Portal de Serveis de l'Estudiant, que et permet fer tots els tràmits administratius del curs actual.

Abans d'omplir la matrícula, hauràs de consultar en la web de la Facultat els horaris de les assignatures per planificar amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna agrupació, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista. La matrícula es fa per agrupació obligatòria i hauràs d'incloure totes les assignatures del mateix curs dins de la mateixa agrupació.

En acabar la matrícula, des del Portal de Serveis de l'Estudiant podràs consultar la informació de la teua matrícula i podràs realitzar posteriors modificacions fins l´últim dia de la matrícula (31 de juliol)

Recorda que t'has de matricular d'un nombre mínim de crèdits segons optes per un règim de matrícula a temps complet o parcial.

Més informació

 


 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy