Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Tràmits de matrícula 2023-2024 en la Secretaria de la Facultat de Dret

  1. Estudiants Nou Ingrés.
  2. Estudiants de Segon curs i posteriors
1.- Matrícula Estudiants  Nou Ingrés Graus i Dobles Graus

1. Matrícula Estudiants Nou Ingrés Graus i Dobles Graus

A cada estudiant admés/a se li assigna un dia i hora concrets entre els dies 17 (a partir de les 12 h.) i 20 de juliol de 2023, ordenats en funció de la qualificació obtinguda per a cada quota d'admissió. Se podrà conèixer la cita de matrícula a través de la pàgina web de la Universitat a partir del 14 de juliol.

És obligatori formalitzar la matrícula el dia i hora assignats i, en tot cas, fins a les 14:00 h. del dia 20 de juliol. La no formalització de la matrícula en aquest termini es considerarà com a renúncia a la plaça i aquesta passarà a la llista d'espera.

En el cas que estigues en llista de espera has de comprovar individualment el resultat de les crides. Si t'interesa obtindre plaça, has de confirmar en cada una de les titulacions el teu interés per continuar en la llista, així podràs participar en les adjudicacions de les següents crides. En cas d'admissió per llista d'espera, la matrícula es formalitzarà també per mitjans electrònics en el període establert.

Si has realitzat reclamació al resultat de la preinscripció has de consultar les notes de tall de les diferents crides i comprovar si obtindries plaça amb la teua nota d'accés. Si és el cas, hauràs de dirigir-te a la Secretaria de la Facultat amb la resolució rebuda.

En cas de quedar vacants després de la tercera crida, les places disponibles s'oferiran a les persones de llista d'espera que hagen manifestat el seu interés en les tres crides succesives. Aquesta crida es farà individualment al telèfon o correu electrònic que s'haja fet constar en la preinscripció, fins el 16 d'octubre com a data límit.

La matrícula és online, des de qualsevol ordinador o disposititu electrònic, mitjançant una aplicació informàtica accesible al Portal de Serveis de l'Estudiant. Aquesta aplicació et permet fer tots els tràmits per formalitzar la matrícula del curs.

Tant bon punt comproves que estàs admés en una de les titulacions de la Facultat de Dret i abans de formalitzar la matrícula és molt importat que consultes:

Després de consultar aquesta informació cal que planifiques amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna agrupació, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista.

En el procés de matrícula obtindràs unes claus electròniques (usuari i contrasenya) perquè pugues accedir als diversos serveis de la Universitat (Secretaria Virtual, Aula Virtual, Seu Electrònica, etc) així com a la teua bústia de correu on et comunicaran les dades de matrícula i altres notificacions.

Si necessites ajuda amb l'automatrícula o tens algun dubte, disposes dels següents telèfons: 963828716 - 963828676 - 963828238. També pots ser atés/a mitjançant altres telèfons de l'organigrama de la secretaria de la Facultat: http://links.uv.es/gnnw5fd

Més informació:

2.- Matrícula Estudiants de Segon Curs i Posteriors. Graus i Dobles Graus

Preparar matrícula

Des del 30 de juny fins el 18 de juliol pots preparar la matrícula de Grau del pròxim curs 2023-2024, validant o modificant les teues dades personals en:

http://www.uv.es/preparamat

La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular.

Les cites de matrícula es podran consultar el dia 17 de juliol (a partir de les 15:00 h.) en el Portal de Serveis de l'Estudiant de la Universitat.

El període de matrícula serà: del 19 al 31 de juliol. Les dates exactes dependran de cada titulació.

Data de matrícula

Per millorar l'organització del procés de matrícula, cada estudiant ha sigut citat en un dia i hora concrets que podràs consultar mitjançant el Portal de Serveis de l'Estudiant a partir del 17 de juliol.

Per consultar els criteris d'ordenació per a la cita dels estudiants en titulacions de Grau, pots consultar el Reglament de Matrícula de la Universitat per a títols de Grau.

Com matricular-te

La matrícula l'has de formalitzar per mitjà de l'aplicació informàtica d'automatrícula del Portal de Serveis de l'Estudiant, que et permet fer tots els tràmits administratius del curs actual.

Abans d'omplir la matrícula, hauràs de consultar en el web de la Facultat els horaris de les assignatures per planificar amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna agrupació, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista. La matrícula es fa per agrupació obligatòria i hauràs d'incloure totes les assignatures del mateix curs dins de la mateixa agrupació.

En acabar la matrícula, des del Portal de Serveis de l'Estudiant podràs consultar la informació de la teua matrícula i podràs realitzar posteriors modificacions fins l´últim dia de la matrícula (31 de juliol)

Recorda que t'has de matricular d'un nombre mínim de crèdits segons optes per un règim de matrícula a temps complet o parcial.

Més informació