Logo de la Universitat de València Logo Màster en Banca i Finances Quantitatives Logo del portal

Blog

 • Fintech

  ¿Debe haber una regulación especial para las fintech?

  16 de de setembre de 2016

  Analizamos las diferentes visiones sobre la regulación del fintech. ¿Deben operar las start-ups financieras bajo reglas diferentes que la banca tradicional, aun ofreciendo servicios parecidos o idénticos?

 • Bizum

  Transferències instantànies des del mòbil: Així és la nova plataforma de pagament de la banca espanyola

  20 de de juliol de 2016

  Els grans bancs espanyols s'uneixen per a crear Bizum, una plataforma de pagaments que respon a la pressió de les FinTech i de la nova regulació financera a Europa.

 • La City de Londres

  FinTech: I ara què passa amb la City?

  28 de de juny de 2016

  Londres ha pressionat fort en l'últim lustre per a convertir-se en la capital europea del FinTech. Moltes start up, algunes d'elles espanyoles, han trobat ací un lloc privilegiat per a nàixer i créixer. Però el Brexit podria neutralitzar moltes dels seus avantatges.

 • Banca Digital

  La banca alternativa es converteix en referència

  15 de d’abril de 2016

  Un estudi de la consultora Stiga mostra un ràpid ascens de la banca digital i mòbil a Espanya, a costa de l'oficina tradicional

 • Robo-Advisor

  Fintech: Què és un robo-advisor?

  6 de d’abril de 2016

  Fa uns mesos parlem del fintech i com la banca afrontaria la seua imminent eclosió a Espanya. Ací desentranyem una dels seus vessants més populars: l'assessorament financer automatitzat.

 • Fintech

  ¿Qué hará la banca ante el desafío Fintech?

  14 de de gener de 2016

  El sector financiero se reinventa a base de tecnología. Las empresas Fintech triplicaron su inversión en 2015, y esperan irrumpir definitivamente en el mercado español en 2016. ¿Está preparada la banca tradicional?