Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • La Universitat de València es posiciona entre les millors universitats del món en onze disciplines

  7 de d’abril de 2016

  Segons l’última edició del QS World University Rankings per matèries, elaborat per la consultora Quacquarelli Symonds, la Universitat es posiciona entre les millors universitats del món en 11 disciplines de les 39 avaluades: filosofia, agricultura i ciències forestals, medicina, psicologia, química, matemàtiques, física i astronomia, educació economia i econometria, i estadística i investigació operativa.

 • Vuit curtmetratges en favor de la igualtat de gènere

  7 de de març de 2016

  Per a commemorar el Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març, la Filmoteca de València projectarà quatre curtmetratges sobre la desigualtat de gènere i la violència masclista.

 • Conclou la 20ª edició d'Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya

  29 de de febrer de 2016

  Aprofitem que Animac dóna per finalitzada la seua vintena edició per a reflexionar sobre l'estat actual de la indústria de l'animació a Espanya.

 • Mice: quatre anys de cinema educatiu

  25 de de febrer de 2016

  La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (Mice) compleix quatre anys dedicats a fomentar l'esperit crític dels més joves a través de la producció audiovisual. La programació d'enguany inclou 175 peces de 32 països.

 • Què és i quins són els avantatges i desavantatges del 4K

  22 de de febrer de 2016

  El 4K ha arribat als televisors, sales de cinema i dispositius mòbils, no obstant açò, encara no s'ha estès prou com perquè puguem traure-li partit a totes les possibilitats que ens ofereix.

 • Les tertúlies polítiques, entre els programes de televisió més vists a Espanya

  17 de de febrer de 2016

  El documental  ‘Best of enemies’ ens recorda les famoses picabaralles entre Gore Vidal i William F. Buckley, experts en actualitat política nord-americana que van protagonitzar intensos debats durant els 60. Si s'ha de jutjar per les dades d'audiència, a Espanya som fidels seguidors de les tertúlies polítiques televisives.

 • RTVE integrarà gràfics 3D en temps real gràcies al projecte europeu Visualmedia

  10 de de febrer de 2016

  Radio Televisión Española i Brainstorm Multimedia han signat el projecte Visualmedia, que els permetrà integrar gràfics 3D en temps real amb informació procedent de xarxes socials. Visualmedia forma part del programa marc de la Unió Europea, Horizonte2020.

 • Adéu Canal +, hola #0

  5 de de febrer de 2016

  El passat 1 de febrer Movistar va fer oficial la reconversió de Canal + en un nou canal de pagament via satèl·lit, #0. La plataforma de televisió seguirà mantenint altres canals com a Canal + Series i Canal + DCine.

 • Quines assignatures cursaré en el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals?

  1 de de febrer de 2016

  El mòdul de Planificació de continguts i formats audiovisuals consta de 36 crèdits ETCS i abasta les assignatures de ‘Ciutadania i polítiques de comunicació’, ‘Estratègies de programació i màrqueting’, ‘Ideació i guionaje’, ‘Anàlisi de formats mediàtics’, ‘Realització i edició de projectes’ i ‘Gestió comunicativa en el panorama audiovisual’.

 • Aquests són els millors curts espanyols segons l'ICAA

  28 de de gener de 2016

  Els seleccionats són: 3/105, Bikini, El Corredor, Los Cárpatos, Muebles Aldeguer, Sangre de unicornio, Ser i voltar, Soy tan feliz, Todo un futuro juntos i Viaje a pies.