Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • 7 formes de ‘spoilear’ una pel·lícula

  7 formes de ‘spoilear’ una pel·lícula

  19 de de juliol de 2016

  Alerta, spoilers! En aquest post repassem 7 exemples de la cinematografia universal en els quals d'una o una altra manera s'ha incorregut en ‘spoilers’.

 • Cinema d'estiu a València

  Cinema d'estiu a València

  5 de de juliol de 2016

  Per a fer front a l'avorriment de les vacances, què millor que eixir al carrer i gaudir un any més de les propostes de cinema d'estiu que arriben a València.

 • Cinesin: quasi una dècada de cinema sense barreres

  Cinesin: quasi una dècada de cinema sense barreres

  30 de de juny de 2016

  L'associació valenciana Cinesin porta prop de deu anys afavorint la inclusió sociolaboral i la visibilització de les persones amb diversitat funcional a través de diferents didàctiques el fil conductor de les quals és la utilització dels mitjans audiovisuals.

 • En 2015 aumentó un 6,9% el número de espectadores de cine en la Unión Europea

  En 2015 aumentó un 6,9% el número de espectadores de cine en la Unión Europea

  27 de d’abril de 2016

  El informe de la UNIC destaca el protagonismo delas producciones locales. En España, ‘8 apellidos catalanes’ atrajo al cine a 540.000 espectadores.

 • Mice: quatre anys de cinema educatiu

  25 de de febrer de 2016

  La Mostra Internacional de Cinema Educatiu (Mice) compleix quatre anys dedicats a fomentar l'esperit crític dels més joves a través de la producció audiovisual. La programació d'enguany inclou 175 peces de 32 països.

 • Què és i quins són els avantatges i desavantatges del 4K

  22 de de febrer de 2016

  El 4K ha arribat als televisors, sales de cinema i dispositius mòbils, no obstant açò, encara no s'ha estès prou com perquè puguem traure-li partit a totes les possibilitats que ens ofereix.

 • ‘Oro’, la pròxima ficció històrica espanyola que arribarà a la gran pantalla

  11 de de gener de 2016

  La ficció històrica de producció espanyola torna al cinema amb ‘Oro’, el film que dirigirà el guanyador de dos goyas en 1995, Agustín Díaz Yanes.

 • Cinema per a tots amb Whatscine i Cine Accesible

  7 de de gener de 2016

  Whatscine i Cinema Accessible són dues iniciatives desenvolupades per institucions privades i universitats espanyoles que promouen l'accés a la cultura en condicions d'igualtat.
   

 • Veure el cinema com mai ho havies vist, o sí?

  18 de de desembre de 2015

  Tarantino reprèn el format de 70 mm per a la projecció del seu nou western, ‘The hateful eight’. L'Ultra Panavision va ser un tipus de negatiu que va deixar d'usar-se en els 60 amb pel·lícules com ‘Ben Hur’.