Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants del Màster en Estudis Anglesos Avançats

Assegurança escolar Obligatòria

L'Assegurança Escolar és una assegurança que protegeix als estudiants, menors de 28 anys, que cursen estudis oficials fins al final del 3er cicle universitari, en cas de malaltia, accident escolar i infortuni familiar. No podran fer ús d'aquesta assegurança aquells estudiants majors de 28 anys, o titulars de cartilla de la Seguretat Social inclusivament en cas de percepció de subsidi d'atur.

Assegurança escolar Voluntària

La Universitat de València pot oferir als seus estudiants i estudiantes la possibilitat de contractar una assegurança voluntària d’accidents com a complement de l’assegurança escolar, o com a supletòria d’aquesta, per als que no posseïsquen els requisits per a ser beneficiaris de l’assegurança escolar. La contractació d’aquesta assegurança es realitza en el moment de la matrícula.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies