Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Fisiologia Logo del portal

La Universitat obri l’admissió als seus 103 màsters oficials

  • 4 de setembre de 2019
Màsters

Cursar un màster oficial és una gran decisió formativa que proporciona coneixements i eines per a millorar el perfil professional i obri portes en el món laboral i investigador. La Universitat de València ha iniciat aquest mes de febrer la primera fase de preinscripció en els seus màsters per al curs 2019-20, que finalitzarà el 19 de juny.

Els titulats i les titulades universitàries i tots els estudiants que finalitzen els estudis de grau universitari aquest curs 2018-2019, tenen al seu abast més d'un centenar de màsters oficials a la Universitat de València. Constitueix una de les ofertes més completes i també més assequibles, en tractar-se de títols oficials d'una universitat pública. La qualitat de les instal·lacions, dels recursos i del professorat, així com les opcions d'ocupabilitat, han quedat avalats per l'experiència dels qui han cursat un màster a la UV.

Hi haurà una segona fase de preinscripció entre el 19 de juny i el 4 de setembre, però en la qual ja només s'oferiran les places que queden vacants. Les persones inscrites accedeixen a una àmplia oferta de màsters oficials distribuïda en les branques d’Enginyeria, Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut i Ciències Socials i Jurídiques.

Cursar un màster és una oportunitat de futur que en el cas de la Universitat de València compta a més amb l'al·licient de l'àmplia gamma de pràctiques externes, fruit d'una rigorosa política de convenis amb empreses i institucions. Les pràctiques externes permeten posar en contacte als estudiants amb el món laboral i investigador, capacitar-los per a aplicar les competències adquirides durant el màster.

El procés de preinscripció és senzill. Totes les sol·licituds,  tant de la primera com de la segona fase, es duran a terme a través de la seu electrònica de la Universitat, i es podrà realitzar una única sol·licitud per període, en la qual es podrà triar fins a un màxim de tres opcions entre els màsters oferits.

Podeu conèixer en aquest enllaç els requisits generals d’admissió i els específics.

Les persones que no hagen finalitzat els estudis de grau, en el moment de presentació de la sol·licitud,  poden inscriure's. En aquest cas podran ser admesos i matricular-se, tot i que aquestes matrícules quedaran sempre condicionades a l'obtenció del títol abans del 30 de setembre de 2019.

A continuació us facilitem una relació d’enllaços útils: