1.Solicitud preinscripció màsters

Mitjançant el següent enllaç pot accedir a la sol·licitud d'admissió a estudis de màster:

Sol·licitud on line

2.Forma d'accés a la seu electrònica

Al formulari electrònic de sol·licitud d'admissió a màster es pot accedir, mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València "ENTREU" des de qualsevol ordinador amb accés a Internet, amb les següents opcions:

  1. Estudiants de la UV mitjançant el seu usuari i contrasenya de correu.
  2. Estudiants de la UV sense identificació o estudiants d'altres universitats: mitjançant l'opció “usuari de la seu” (es crea un usuari i una contrasenya) o “amb certificat digital” (DNI electrònic o qualsevol altre certificat electrònic compatible amb la seu electrònica). Important: Consulte la Guia.
  3. En cas de ser la primera vegada que s'accedeix a la seu electrònica de la UV, la persona usuària haurà d'acceptar les condicions generals d'ús i la política de protecció de dades per a accedir a la aplicació.

3.Incidències

En cas d' incidències informàtiques contacte amb entreu@uv.es.  El nostre servei d'assistència tècnica contactarà amb vosté el més aviat possible.
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies