University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Recently featured videos

Dins de la jornada COMUNICAR I MARCAR LA DIFERÈNCIA, on la professora Joana Gallego (UAB) va donar la conferència "Mitjans de comunicació: Un motor o un obstacle per a la igualtat?", les alumes del grau de Periodisme Sara Chaparro i Cristina Domènech li fan una interessant entrevista.
Elena, estudianta de la Universitat de València, mostra com és la seua habitació a mode de pista per a que els espectadors puguen endevinar què és el que estudia.
Aitana, a student at the Universitat de València, shows us her room and gives us clues so that we can guess what she is studying in this new chapter of "Guess Me".
Conferència a càrrec del Prof. Dr. Andreas Brunold de la Universtitat d'Ausburg impartida a la Sala de Graus Enric Valor el 14 de desembre de 2017, organitzada pel Departament de Filologia Anglesa i Alemanya en la Fac. de Filologia, Traducció i Comunicació UV.
Aquest congrés pretén servir de plataforma des de la qual visibilizar, reflexionar i fins i tot denunciar aquelles conductes censores (o autocensores) que, independentment que sorgisquen en el si d'un estat democràtic o no, se segueixen produint en ple segle XXI en l'àmbit de la traducció.
Inauguren la jornada dedicada a la literatura i cultura italiana contemporània: l'obra de l'escriptor Umberto Eco, el degà de la facultat, Carles Padilla; el secretari del Departament de Filologia Francesa i Italiana, Andrea Bombi; i l'organitzador Juan Carlos de Miguel.
La junta directiva de l'Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes vos convida a participar en el II CIAJILLC, que en aquesta ocasió tindrà lloc a la Universitat de Lleida entre els dies 3 i 5 d'octubre.
Esteve Valls (UIC-UB) ens presenta el Seminari que ha impartit el dia 26 de març a les 15.30 hores, a l'aula 702 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació "Dialectometria prospectiva: una aplicació als parlars de la Franja"
Universitat de València has participated in the 53rd Edition of the Book Fair, where it has presented its last editorial novelties. La Librería (the bookshop) and Publicaciones (Publications) of the Universitat de València have edited more than a hundred new publications this year, presented in this edition of the Fair.
Six internship students tell us their impressions about our Faculty and their stay in València.
Benvinguda dels alumnes als futurs universitaris. Diferents alumnes de la Facultat ens parlen de les raons que els dugueren a triar aquest centre i les seues respectives titulacions.
The University of Valencia opens its doors. In its Centres you will discover a wide offer of studies, state of the art technology for teaching, sport and cultural installations and a net of libraries. All you need to access a comprehensive education that guarantees your professional success.
Vídeo promocional de l'OPAL de les eixides professionals de les diferents carreres que es poden estudiar a la Universitat de València. Inclou les àrees: ciències bàsiques, ciències socials, comunicació, economia, educació, filologia i traducció, humanitats, jurídica, salut i tècnica.
Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència
Institutional Video of the University of Valencia