University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

.
.
.
.

Aitana Baello García. Periodisme

7 may 2021

El grau de periodisme inclou continguts de base que qualsevol persona necessita. Per a comprendre el que actualment succeeix en el món, és necessari abordar les qüestions passades, les seues causes i les seues conseqüències, perquè d'una altra manera no pot tenir-se coneixement del que hui ens envolta. Aquesta connexió amb l'actualitat, al mateix temps que amb els esdeveniments passats, és un dels factors que més han m'han marcat en aquesta etapa com a estudiant de periodisme.

Amb el constant canvi de la humanitat, globalitzada, amb economies i cultures cada vegada més pròximes, és fonamental estar ancorat en l'actual. Gràcies al grau, he pogut conèixer que la quantitat de temes és incalculable i infinita. A la Universitat de València (UV) t'ajuden a construir el teu propi esperit crític, capaç d'identificar què és informació del que no ho és, comprenent-la i analitzant-la des de diverses perspectives, amb la finalitat de poder formar els futurs professionals de la comunicació.

Informació veraç i plural són per a mi dues característiques que podrien definir de manera molt clara el grau de periodisme en la UV. A més, és una gran sort poder comptar amb el Taller d'Audiovisuals (TAU) de la Universitat, ja que proporciona a l'alumnat les eines necessàries a l'hora de treballar en els projectes de so o imatge. En definitiva, és un grau que recomanaria.