University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

.
.
.
.

Laura Tomás Bueno. Estudis Hispànics

31 march 2021

"Cadascú es fabrica el seu destí, no té ací la fortuna cap influència". Aquest pensament, procedent de l'obra de Cervantes és un clar reflex del que vaig sentir a l'hora de triar el meu futur grau. El destí és una cosa que construïm i, sens dubte, l'elecció d'Estudis Hispànics ha sigut una peça important per al meu camí vital.

La carrera canvia com sentim el present, de la mateixa manera que ens ensenya a reviure i sentir el passat, a més de projectar-nos cap al futur. L'equip docent acompanya a l'alumnat durant tota la seua transformació com a persones més crítiques perquè ser filòleg és més que tindre coneixement sobre llengua espanyola o literatura. Ser filòleg consisteix a entendre als nostres avantpassats, reivindicar el nostre present i poder difondre la nostra llengua i literatures a futures generacions.

El futur, igual que el destí, és una cosa que fabriquem i Estudis Hispànics ofereix moltes eixides més enllà de la docència, com ara l'edició, l’escriptura o l’ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera.

Triar aquest grau m'ha canviat la vida. Recomane a tothom que estiga dubtant sobre si cursar-ho no que, sens dubte, s'atrevisca, gaudisca i esprema al màxim aquests 4 anys que, sens dubte, li transformaran com a persona.