University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

.
.
.
.

Mónica Herrero Barberá. Estudis Anglesos

3 march 2021

La meua passió per l'anglés, per la lectura i per la docència va ser el que em va portar a triar estudiar el grau d'Estudis Anglesos a la Universitat de València. Des de xicoteta, la meua vocació ha sigut convertir-me en professora i poder ensenyar algun dia tot el que he aprés. La universitat m'ha ajudat a complir el meu somni, ja que he començat a donar classes d’anglés en una acadèmia.               

El grau m'ha ensenyat a aprofundir en l’aprenentatge de l’anglés, a entendre per què certes coses són com són, l'origen de la llengua i com ha anat canviant a través dels segles, o l'evolució de la literatura al llarg de tota la història. Mai vaig pensar que unes assignatures anaven a despertar en mi una passió per descobrir i voler sempre saber més i més. Això no hauria sigut possible sense l’excel·lent professorat de la facultat.

A més, he realitzat el minor d'Alemany, una de les millors decisions que he pres. L'entrar en contacte amb una llengua que era completament desconeguda per a mi, aprendre tant el seu idioma com la seua cultura i literatura ha suposat un repte del qual em sent molt orgullosa i anime a tots els futurs estudiants a no tindre por d'aprendre una cosa nova i a realitzar un minor per la gran quantitat de coneixements que aporta.

Finalment, la universitat no és només estudiar, sinó també participar en les diferents activitats i ajudar la facultat a créixer, per això, entre moltes altres, he format part del programa Entreiguals com a mentora, el qual m'ha ajudat molt a créixer com a persona.

Sens dubte, si haguera d’escollir, tornaria a triar estudiar el Grau d'Estudis Anglesos al costat del minor d'Alemany a la Universitat de València.