University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

Alícia Díaz Martínez i Alicia Torres, guanyadores del concurs ‘Tú no me la pegues!’

  • November 6th, 2020
Imatge

Les alumnes del grau de Comunicació Audiovisual Alicia Díaz Martínez i Alicia Torres Sastrús han resultat guanyadores del concurs Tú no me la pegues!, en les modalitats de fotografia i vídeo.

Lliurament de premis a les guanyadores del concurs Tu no me la pegues!, les alumnes del grau de Comunicació Audiovisual Alicia Díaz Martínez i Alicia Torres Sastrús, per part de la degana de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Amparo Ricós, i el professor Sebastián Sánchez, secretari de la Comissió d’Igualtat de la FFTiC.

El concurs està organitzat per la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació en col·laboració amb la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i té com a objectiu promoure la igualtat per a combatre la violència de gènere a les xarxes socials.

El vídeo d’Alicia Torres, distribuït a través de la xarxa Twitter, rebrà un premi de 200 euros. La fotografia d’Alicia Díaz, publicada en Instagram i amb una crítica al model de bellesa imposat, també serà premiada amb 200 euros.

Alicia Díaz Martínez ens explica el seu treball

Alicia Torres Sastrús ens explica el seu treball

Images: