University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

Vols ser mentor/a del programa Entreiguals?

  • December 9th, 2021
Image de la noticia

El programa Entreiguals és la proposta de la Universitat de València per facilitar la incorporació a la Universitat, tant acadèmica com social, de l’estudiantat de nou accés i de l’estudiantat d’intercanvi. És per això que aquest programa, que gestiona el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), vincula estudiantat amb experiència amb el de nova incorporació i facilita l’acció de mentoria a cada centre. La participació en el programa Entreiguals es reconeix per a l’estudiantat de grau amb 3 crèdits per participació en activitats universitàries. Per la participació en successives edicions es reconeixeran 1,5 crèdits.

El termini per a sol·licitar ser mentor/a serà entre l’1 i el 21 de desembre de 2021 a través de Secretaria Virtual. 

Què és ser mentor/a?

Ser mentor o mentora significa establir una relació d’ajuda i acompanyament amb estudiants de nou accés o incoming que són assignats des del centre a cada mentor o mentora. Els mentors i les mentores, en coordinació amb el professorat responsable de la mentoria de cada centre, desenvolupen les accions previstes per promoure una integració acadèmica, personal i social del nou estudiantat, tant al seu centre com en el conjunt de la Universitat.

Vols conéixer de primera mà l’experiència de la mentoria? Ací tens alguns testimonis

Què significa tindre mentor/a?

Disposar d’un company o companya que facilite a temps tota la informació i recursos de la Universitat contribueix a resoldre dubtes, trobar informació, saber com fer ús dels recursos acadèmics, situar aules, laboratoris i departaments, saber com contactar amb el professorat, descobrir les possibilitats de participació i activitats complementàries. En definitiva, ajuda a evitar o superar dificultats en la incorporació.

+ info: entreiguals@uv.es