Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

De què parlem quan parlem de salut mental?

  • 22 de maig de 2023
Image de la noticia

Dimecres que ve, 24 de maig de 12 a 14 h. tindrà lloc a la UPV una jornada sobre salut mental organitzada per les càtedres Quaes-Universitat Politècnica de València (UPV) i Fisabio-Universitat de València (UV). Rafael Tabares-Seisdedos, psiquiatre i psicoterapèuta, realitzarà la ponència “De què parlem quan parlem de salut mental?”.


Després d'això, tindrà lloc una taula rodona que serà moderada per Andrés Moya, catedràtic de genètica a la Universitat de València (UV), director de la Càtedra Fisabio- UV i investigador de l'Àrea de Genòmica i Salut de Fisabio. Hi participaran Marta Rodríguez i Pablo Cabeza.


Marta Rodríguez és catedràtica en Psicobiologia a la Universitat de València, especialitzada en l'estudi de les bases neurobiològiques de l'addicció a drogues. Forma part de la RIAPAD (Xarxa de Recerca en Atenció Primària a Addiccions, Institut de Salut Carlos III). Pablo Cabeza és psicòleg d'Asiem (Associació d'Orientació i Suport a Salut Mental de València).
https://www.redaccionmedica.com/secciones/privada/la-salud-mental-centra-laproxima-conferencia-de-la-catedra-quaes-fisabio-4706

Imatges: