Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • CG1: Saber aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb làrea destudi de la intervenció psicosocial.
  • CG2: Ser capaç dintegrar coneixements i afrontar la complexitat de formular judicis a partir duna informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades amb laplicació dels seus coneixements i judicis en làmbit de la intervenció psicosocial.
  • CG3: Saber comunicar, en el context de la intervenció psicològica en àmbits socials, les conclusions (i els coneixements i les raons últimes que les sustenten) a públics especialitzats i no especialitzats duna manera clara i sense ambigüitats.
  • CG4: Posseir les habilitats daprenentatge que permeten continuar estudiant duna forma que haurà de ser en gran manera autodirigida i autònoma en làrea destudi de la psicologia de la intervenció social i comunitària.