Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Conferència inaugural del Màster Internacional en Migracions a càrrec de Sr. Fabio Baggio

  • 13 de novembre de 2021
Fabio Baggio

Aquest dilluns 22 de novembre a les 10:00 en el Saló d'actes tindrà lloc l'acte inaugural del Màster Internacional en Migracions a càrrec de la Sra. Rectora Mª Vicenta Mestre, el degà de la Facultat de Psicologia i Logopèdia Sr. Antonio Ferrer i la directora del màster, professora Edelia Villarroya.

A continuació de l'acte inaugural se celebrarà la conferència Nou humanisme i migracions, reflexions a partir de la “Fratelli Tutti” del Papa Francisco; a càrrec del Sr. Fabio Baggio.

El Sr. Fabio Baggio és sotssecretari de la Secció de Migració i Refugiats del Dicasteri per al Servei de Desenvolupament Humà Integral de l'Estat del Vaticà, així com professor extern del màster des de fa 12 anys.

En la conferència s'abordaran els reptes que la gestió dels fluxos migratoris suposa al respecte dels drets humans i la promoció de la dignitat humana, destacant els valors que han sigut denominats històricament com a “humanisme”, que restauren la centralitat de la persona humana en tot discurs polític, econòmic i social.