Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Xarrada: La justícia del professorat i el suport dels pares com a predictors de la motivació i les visions d’un món just.

  • 7 de maig de 2019
Chiara Berti
Chiara Berti

El pròxim dimarts 14 de maig, de 10:00 a 11:00, al seminari M204 (Facultat de Psicologia), la professora Chiara Berti de la Universitat "G. d'Annunzio" de Chieti-Pescara, Itàlia, donarà una xerrada titulada " La justícia docent i el suport dels pares com a predictors de la motivació de l'aprenentatge i les visions d'un món just" Dirigida als estudiants de doctorat i professors de psicologia.

El pròxim dimarts 14 de maig, de 10:00 a 11:00, al seminari M204 (Facultat de Psicologia), la professora Chiara Berti de la Universitat "G. d'Annunzio" de Chieti-Pescara, Itàlia, donarà una xerrada titulada " La justícia docent i el suport dels pares com a predictors de la motivació de l'aprenentatge i les visions d'un món just" dirigida als estudiants de doctorat i professors de psicologia. El resum de la charla (en anglès) es pot llegir a continuació:In my talk, I would present and discuss one study conducted on a population of Italian secondary school students. The study was carried out with a view to exploring the role played by students' school and home subjective experiences on learning motivation and visions of a just world. In particular, I have considered the individual's perceptions concerning two interactional aspects that have received considerable attention from scholars in the field of education but that have traditionally been examined separately. One regards the perception of being treated fairly by teachers in the classroom. The other focuses on the perception of parental support and involvement in school matters.