Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

23/09/2021
 • 30 ed. Teatro Universitario de Veracruz El Teatre Químic ha sigut convidat a participar en la 30 edició de teatre universitari de Veracruz Mèxic.

  Programa d'activitats

 

09/06/2021
 • III Jornada Divulgativa de la Química El Teatre Químic participarà el pròxim 16 de juny al Campus de Ciudad Real, com a part de la III Jornada Divulgativa de la Química organitzada per la secció territorial de Castilla La Mancha de la Real Sociedad Española de Química.

  Programa d'activitats

 

21/05/2021

 

12/05/2021
 • Concurs de Microteatro Universitari d'RNE El vídeo "First bonds" presentat pel Teatre Químic ha sigut seleccionat com un dels finalistes del Primer Concurs de Microteatre Universitari d'RNE

  Veure el vídeo

 

24/12/2020

 

27/11/2020
 • Actuació Expociència 2020 Actuació del Teatre Químic en el marc de Expociencia 2020:

  https://www.youtube.com/watch?v=0BB7uvceS0I&t=874s

  S'inicia a partir del minut 14 i 38 segons, posterior al lliurament dels premis Experimenta.

  En el minut 52, Youtube ens ha silenciat la cançó de "All you need is love" dels Beatles...

  Us recomanem veure-ho en pantalla d'ordinador perquè en el mòbil es perden els acudits que es projecten darrere.

  Podeu compartir-ho!!

12/11/2020
 • Expociència 2020 El Teatre Químic en Expociència 2020.

  El 27 de novembre, a les 12:30h, podrem gaudir del Teatre Químic en e-XPOCIÈNCIA.

  Si encara no ens has vist o vols tornar a repetir els gags que se t'han oblidat, ara és la teua oportunitat.
  No ho dubtes, inscriu-te i t'enviarem l'enllaç per a veure'ns online: 

  https://links.uv.es/WAsd4mL

  Encara no saps què és el Teatre Químic? Ací t'ho expliquem.

 

14/02/2020
 • Subvencion FECYT 2019 al Teatre Químic El teatre García Berlanga de San Antonio (Requena) va acollir el passat 13 de febrer la primera de les representacions del projecte de teatre de la Facultat de Química de la Universitat de València en 2020.

  El teatre García Berlanga de San Antonio (Requena) va acollir el passat 13 de febrer la primera de les representacions del projecte de teatre de la Facultat de Química de la Universitat de València en 2020. Es continua, d'aquesta manera, el cicle que va iniciar-se l'any passat i amb el qual es pretén acostar aquesta activitat a l'alumnat desecundària de les comarques més allunyades del nostre campus. A l'obra van assistir més de 350 estudiants de Batxillerat i de 4t d'Educació Secundària Obligatòria pertanyents als següents centres: IES Número Uno i IES Oleana (Requena), IES Alameda, IES Miguel Ballesteros Viana i Colegio Santa Ana (Utiel), IES Ademuz, IES La Hoya de Buñol, IES Puerta de Castilla (Minglanilla) i IES Jorge Manrique (Motilla del Palancar).

  L'actuació va tindre lloc dos dies després del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, i, per eixa raó, es van adaptar algunes escenes per tal de recordar aquesta celebració. La representació va ser possible gràcies a la inestimable col·laboració de l'Ajuntament de Requena, que va donar-nos totes les facilitats per a dur-la endavant. Volem subratllar molt especialment el recolzament i l'ajuda prestada per Mario Sánchez i José Chirivella, alcalde i primer tinent d'alcalde, d'Isabel García, diputada d'igualtat i regidora d'educació i igualtat, així com de Marta Peláez, psicopedagoga, i d'Alberto Rivera, tècnic del teatre.

  Aquest cicle d'actuacions es fa amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia e Innovación.

13/12/2019
 • Teatre Químic Ontinyent 2020 El teatre químic tanca l'any amb una actuació a Ontinyent.

  La Sala Gomis de la capital de la Vall d'Albaida acollirà hui, 13 de desembre, a les 12 h una de les representacions del projecte de teatre de la Facultat de Química. Es tracta de la segona actuació del cicle que va iniciar-se el passat 29 de novembre al Centre Cultural de Xàtiva i amb el qual es pretén acostar aquesta activitat a l'alumnat de secundària de les comarques més allunyades del nostre campus. A l'obra de hui han confirmat la seua assistència gairebé 300 estudiants pertanyents als següents centres: IES L'Estació, Col·legi Pureza de María, Col·legi San José, Col·legi La Milagrosa i Col·legi La Concepción, tots ells d'Ontinyent, així com l'IES Porçons, d'Aielo de Malferit, l'IES Fernando III, d'Aiora, i l'IES Albaida.

03/09/2019
 • El projecte de la Facultat "El teatre és pura química; la Subvencion FECYT 2019 al Teatre Químicquímica és pur teatre" ha estat seleccionat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seva convocatòria 2019 d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.

  La FECYT, dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, ha rebut un total de 279 sol·licituds dins de la línia d'actuació 2 (Educació i vocacions científiques) i d'elles ha escollit 73 en la resolució provisional que s'acaba de fer pública, entre les quals es troba el projecte del teatre químic de la Facultat de Química. La subvenció atorgada, 6.000 €, permetrà dur a terme un dels objectius essencials de la iniciativa per al curs que ve: portar-la fora del Campus de Burjassot-Paterna. De fet, es preveu la representació de l'obra en altres localitats valencianes, per tal d'arribar a l'alumnat que no tiene un fàcil accés a les activitats de divulgació científica organitzades habitualment per la Facultat.

29/04/2019
 • Amb motiu del 50 aniversari de la Facultat de Ciència i 50 aniversario de la Facultad de Ciencia y Tecnología de la de la Universidad del País VascoTecnologia de la de la Universitat del País Basc, el Teatre Químic va ser convidat a fer una representació en el Paranimf de la seua Facultat en Leioa.
  En acabar rebem les felicitacions dels assistents i l'agraïment del seu degà, Fernando Plazaola Muguruza, i de la seua vicedegana, Monika Ortueta Aldama, Vicedegana de Comunicació i Projecció Social i persona que s'havia encarregat d'organitzar la nostra visita.
  Des d'ací, les gràcies a tots i totes. El viatge ha sigut llarg però molt satisfactori, doncs ens portem tot el seu afecte i bon acolliment.