University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Jornada híbrida sobre el clúster 6 d’Horitzó Europa

  • July 25th, 2023
Jornada híbrida sobre el clúster 6 d’Horitzó Europa

Lloc: Brussel·les i en línia. Data: 27 i 28 de setembre de 2023.

Estàs interessat/da en les oportunitats de finançament europeu de recerca i innovació en l’àrea de l’alimentació, la bioeconomia, els recursos naturals, l’agricultura o el medi ambient? Doncs no et pergues l’esdeveniment informatiu organitzat per la Comissió Europea sobre el Programa de Treball 2024 corresponent al clúster 6 d’Horitzó Europa.

Les convocatòries competitives obriran el termini de presentació de propostes el 17 d’octubre de 2023 i tancaran cap a la fi de febrer de 2024. S’hi convocaran 75 nous temes específics de recerca amb un pressupost total de vora 890 milions d’euros per a finançar els millors projectes.

L’esdeveniment té un format híbrid: pots participar de manera presencial a Brussel·les, o pots seguir les ponències en remot mitjançant la retransmissió en directe per Internet i interactuar online. Els dies de celebració són el 27 i 28 de setembre de 2023. Tota la informació, programa i inscripció estan disponibles al web de l’esdeveniment.

En cas de pertànyer a la Universitat de València i tenir interès per aquestes i altres convocatòries d’Horitzó Europa, contacta’ns a la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, correu electrònic sti.internacional@uv.es