University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Segona convocatòria del programa Interreg Sudoe

  • February 28th, 2024
Segona convocatòria del programa Interreg Sudoe

Projectes de cooperació transnacional en la regió sud-oest d’Europa

El programa Interreg Sudoe dóna suport al desenvolupament regional del sud-oest d’Europa. Promou la cooperació transnacional per a abordar problemàtiques comuns a les regions del territori, com ara la baixa inversió en recerca i desenvolupament, la baixa competitivitat de les PIME, i l’exposició al canvi climàtic i riscos ambientals. Les regions elegibles estan detallades en aquest enllaç.

Interreg Sudoe acaba de publicar la segona convocatòria de propostes per a projectes transnacionals a través de fons FEDER. Segueix un procediment de presentació de propostes en dues fases, la primera de les quals acaba el 31 de maig de 2024 a les 12.00 h. CEST. La presentació es fa en línia mitjançant la plataforma eSudoe.

El consorci de projecte ha d’incloure almenys un beneficiari de cadascú dels tres Estats membres de la Unió Europea que participen al programa.

Les prioritats convocades i el seu pressupost es poden consultar a la figura de sota:

sudoe_logo

Se celebrarà una jornada informativa presencial els dies 17 i 18 d'abril de 2024 a Santander. A més, s'han planificat diferents esdeveniments tant en línia com presencials per a assessorar les candidatures. La informació completa es troba en aquest enllaç.

El personal de la Universitat de València amb interès, ens pot contactar en la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, sti.internacional@uv.es o el telèfon 96-3563621.

La informació sencera de la convocatòria està disponible en castellà, francès i portuguès en la següent adreça:

https://www.interreg-sudoe.eu/sudoe-2021-2027/segunda-convocatoria-i