University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Vols supervisar un projecte de postdoctorat internacional finançat per la UE?

  • May 3rd, 2024
Vols supervisar un projecte de postdoctorat internacional finançat per la UE?

Jornada informativa MSCA PF 2024

Celebrem una jornada presencial en el campus de Burjassot adreçada a supervisors/es potencials de les prestigioses beques postdoctorals Marie Sklodowska-Curie d’Horitzó Europa, organitzada pel Servei de Transferència i Innovació, Secció d’R+D+I Internacional.

L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 24 de maig de 2024 a la Sala de Graus de la Facultat de Farmàcia, Campus de Burjassot de la Universitat de València.Jornada_MSCA_PF_2024_Farmacia_Universitat_de_Valencia

La jornada serà inaugurada per Joel González, Delegat de la Rectora per a accions estratègiques de recerca, qui també ens presentarà el segell HRS4R; tot seguit, Rosa García Pérez, experta MSCA de la Secció d’R+D+I Internacional UV, informarà dels aspectes generals de la convocatòria i donarà les claus per a la preparació d’una proposta d’èxit. A continuació, l’ IP del projecte Experimental assessment of wildlife viruses emergence potential through systematic characterization of human cell tropism (EMERVIR), Jeremy Dufloo, i la supervisora del projecte Advancing global SMEFT fits in the LHC precision era (EFT4WARD), Verónica Sanz, parlaran de les seues experiències com a beneficiari i supervisora respectivament d’una beca postdoctoral MSCA. Finalment, Germán Rodrigo, Investigador Científic del CSIC a l’Institut de Física Corpuscular, IFIC, i Vice-Chair a la Research Executive Agency que gestiona les MSCA, oferirà el punt de vista de l’avaluador de les propostes MSCA PF. En acabar la jornada, hi haurà un espai dedicat a les preguntes dels participants.

Les persones interessades poden consultar el programa i fer la inscripció fins al 23 de maig a les 20.00 h. mitjançant els enllaços següents:

  • programa
  • inscripció : enviar un correu electrònic a l’adreça sti.internacional@uv.es amb les paraules Jornada MSCA PF Burjassot en el assumpte. Indicar en el missatge nom i cognoms, i el departament o institut de recerca a què pertany.