BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Assegura`t un lloc d’estudi a la biblioteca

  • 22 de maig de 2022
 

“El meu lloc” és el nou servei de reserva de llocs individuals d'estudi i cabines de treball en les Biblioteques de Psicologia i Esport i Educació

Dues biblioteques de l’SBD oferiran, a partir del 23 de maig i fins al 30 de juny, un nou servei que permetrà la reserva de llocs individuals d'estudi. Es tracta d'un servei en proves que de moment s'oferirà en dues biblioteques: la Biblioteca de Psicologia i Esport “Juan Lluis Vives” i la Biblioteca d’Educació “María Moliner”. La Biblioteca de Psicologia i Esport també reservarà amb aquest sistema les cabines de treball. A la biblioteca trobareu una enquesta per a donar-nos la vostra opinió sobre el servei: si és útil, si us agrada, si us va bé. És important que contesteu l'enquesta per a avaluar el servei i decidir la seua continuïtat. També podeu contestar l'enquesta en aquest enllaç.

La reserva es realitzarà mitjançant el programa Affluences. Només necessites un correu electrònic institucional (domini uv.es) i descarregar l'aplicació gratuïta en App Store o Google Play ; o accedir mitjançant la web.

Assegura`t un lloc d’estudi a la biblioteca! Tota la info sobre el nou servei en proves la trobareu a la web “El meu lloc”.