BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

La Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà obrirà els caps de setmana

  • 22 de setembre de 2022
Estudiants
Estudiants

La Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà, al campus de Blasco Ibáñez, romandrà oberta tots els caps de setmana del primer quadrimestre, fins que comencen els horaris extraordinaris de desembre.

La Universitat de València manté el seu compromís amb els estudiants amb l'obertura d'una biblioteca durant els caps de setmana. La Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” obrirà a partir del dia 15 d'octubre tots els dissabtes i diumenges de 9.00 a 21.00 hores. Aquesta obertura es complementarà amb horaris extraordinaris en tots els campus en període d'exàmens. El 31 d'octubre la biblioteca romandrà oberta, però no s'obrirà l’1 de Novembre per la festivitat de Tots els Sants. La setmana del 5 a l’11 de desembre romandrà oberta tots els dies.

Amb aquesta decisió el Servei de Biblioteques i Documentació compleix amb una demanda llargament reivindicada i ofereix un servei més ampli al col·lectiu estudiantil, responent a les seues necessitats d'estudi i concentració.

Us recordem que durant l'obertura extraordinària serà necessari presentar el carnet de la Universitat de València a l'entrada de la biblioteca.