BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Celebració del Dia del Llibre al Campus d'Ontinyent

  • 17 d’abril de 2024
 

La Biblioteca del Campus d'Ontinyent ha preparat una jornada plena d'activitats culturals per celebrar el 23 d'abril, Dia del Llibre, amb un enfocament especial en l'homenatge al reconegut escriptor Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement.

La Plaça Fundació Campus d'Ontinyent serà l'epicentre de l'activitat des de les 10:30 fins a les 12:30. Una campanya de promoció lectora permetrà als participants intercanviar llibres que hagin llegit per agafar-ne de nous, fomentant així la lectura i l'intercanvi cultural entre la comunitat.

A més, durant aquestes mateixes hores, es durà a terme una lectura de textos de l'escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, que captivarà els assistents amb la seva poesia evocadora i el seu llegat literari.

Per als interessats a conèixer més sobre la vida i obra d'Estellés, a les 19:00 hores, a l'Aula Magna, se celebrarà una conferència especial titulada "Vicent Andrés Estellés: llibres i vida", impartida per Jordi Oviedo, expert en la seva obra.

Aquesta jornada promet ser una oportunitat única per a la comunitat d'Ontinyent per unir-se en la celebració de la lectura i per aprofundir en l'impacte cultural d'un dels escriptors més estimats de la regió.