BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

El Consorci BUVAL participa a la jornada “Lectura més lectors”

  • 13 de març de 2023
BUVAL
BUVAL

Divendres passat 10 de març es va celebrar en el Monestir San Miquel dels Reis la jornada "Lectura més lectors" organitzada per la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de la Generalitat Valenciana.

El consorci BUVAL va participar amb un estand amb material de difusió del consorci i l'assistència a diverses conferències.

La sessió va començar amb la intervenció de la directora general del Llibre i Foment de la Lectura del Ministeri de Cultura, María José Gálvez, amb la ponència ‘De lectores, leedores y hábitos de lectura’, i va continuar al llarg del matí amb exposicions teòriques sobre les estratègies en el foment de la lectura.

Les jornades van comptar amb la presència de Fernando Juárez Urquijo, director de la Biblioteca Pública de Muskiz (Biscaia), la web de la qual és exemple en l’àmbit bibliotecari per les seues innovacions en la utilització d’eines de web social, i l’escriptor Adolfo García Ortega, amb una gran trajectòria professional en el món de les editorials, que va parlar del foment de la lectura des del punt de vista del llibre.