BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Inauguració de l’exposició Paraules Dedicades a la Biblioteca d’Educació Maria Moliner

  • 26 de juny de 2024
Paraules dedicades
Paraules dedicades

L’acte comptarà amb la presència de l’escriptora Elvira Lindo

El pròxim divendres 28 de juny a les 12 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Paraules Dedicades" a la Biblioteca d'Educació Maria Moliner. Aquest esdeveniment comptarà amb la presència destacada de l'escriptora Elvira Lindo.

L'exposició "Paraules Dedicades" ofereix una mostra de llibres autografiats per autors de renom com Lorenzo Silva, Andreu Martí, Roser Capdevila, César Bona i la mateixa Elvira Lindo. Aquests llibres són considerats veritables tresors per les dedicatòries personals que els autors han escrit en ells, afegint un valor únic i especial a cada obra.

La Biblioteca d'Educació Maria Moliner es complau en convidar a tothom a aquest esdeveniment cultural que celebra l'amor per la literatura i la singularitat de les dedicatòries autògrafes. Aquesta exposició no només és una oportunitat per contemplar aquests tresors literaris, sinó també per conéixer de prop les paraules íntimes que els autors han volgut compartir amb els seus lectors.

L'exposició es pot descobrir de forma virtual a través del següent enllaç: Paraules Dedicades - Exposició Virtual , que permetrà a tothom gaudir d'aquesta col·lecció especial des de qualsevol lloc, oferint una experiència interactiva i accessible.

L'acte inaugural promet ser un moment inoblidable per als amants dels llibres i la literatura, amb l'oportunitat de gaudir de la presència d'Elvira Lindo, una de les escriptores més estimades del panorama literari actual.

No us perdeu aquesta ocasió única de descobrir "Paraules Dedicades" i deixar-vos captivar per les històries i els sentiments que es desprenen de cada llibre autografiat.