BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Resultats de les enquestes de satisfacció del Servei de Biblioteques i Documentació i guanyadors i guanyadores dels premis

  • 23 de març de 2023
Sorteig d’un iPad
Sorteig d’un iPad

Cada any el Comité de Qualitat del Servei de Biblioteques i Documentació analitza i estudia els resultats de les enquestes i proposa millores específiques per a cada biblioteca i generals de tot el Servei.

Enguany la participació ha sigut de 5.297 estudiants i estudiantes, els quals han valorat en un 4,40 (en una escala de l’1 al 5) a les biblioteques de la Universitat de València.

D’altra banda, professors, professores i personal de l’SBD també van participar en l’enquesta de satisfacció puntuant el Servei de l’1 al 5.

En el que respecta als docents, s’han recollit 766 enquestes i van valorar les biblioteques en un 4,50.

Finalment, la participació del PAS de l’SBD ha sigut de 142 respostes i una satisfacció amb el lloc de treball de 3,99.

Dimarts 21 de març de 2023 s’ha realitzat el sorteig d’un iPad entre els i les estudiants que han contestat l’enquesta d’opinió i satisfacció amb el Servei de Biblioteques i Documentació, amb presència de Carlos Hermenegildo Caudevilla, Vicerector d’Investigació; Victoria García Esteve, Directora de l’SBD; Mª José Coperías Aguilar, Directora de la Unitat de Qualitat; Cristina Tomás Martínez, Cap de Secció Suport a la Investigació; Concepción González Nieves, Coordinadora de Qualitat en la Gestió Bibliotecaria; Irene Balaguer Olivas, E.T.M. Planificació, Anàlisi i Evaluació; Inmaculada Colorado Lluch, Tècnica de la Unitat de Qualitat; Enara Laura Arias Figaro, Coordinadora de Web i Màrqueting; Rafael Lillo Carbonell, Ajudant de Biblioteques.

La guanyadora de l’iPad ha sigut l’alumna Maria Paula Mendoza Suárez de la Facultat de Psicologia.

També s’han sortejat 5 memòries d’1 TB entre el professorat que ha contestat l’enquesta i altres 5 memòries entre el personal del mateix Servei de Biblioteques i Documentació.

Els guanyadors i guanyadores de les memòries d’1 TB han sigut els professors i professores:

  • Juan José Tarín Folgado, Facultat de Ciències Biològiques.
  • Marija Davcheva, Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL].
  • Constantino José García Martín, Facultat d’Economia.
  • Ángel Pardo Tornero, Facultat d´Economia.
  • Gabriel Vidal Blanco, Facultat d’Infermeria i Podologia.

En el cas del personal del Servei els afortunats i afortunades han sigut:

  • Natividad Pertusa Peñalver, Biblioteca de Ciències Socials, Gregori Maians.
  • Carlos García Casabó, Biblioteca de Psicologia i Esport, Joan Lluis Vives.
  • Adelina Codina Canet, Biblioteca d´Humanitats, Joan Reglà.
  • Ramón Pascual Domínguez, Biblioteca d ́Educació, Maria Moliner.
  • Gabriela Cañada Anadon, Biblioteca de Ciències de la Salut, Pelegrí Casanova.

Agraïm a tots i totes la seua participació. Amb les respostes, suggeriments i observacions reflectides en les enquestes, treballarem per a millorar els serveis prestats.