Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Esportistes fent exercici

El Circuit Training o entrenament en circuit no és un model d'entrenament en si, sinó que és una manera molt eficaç d'organitzar el procés d'entrenament de les diferents capacitats físiques, pensat per combinar-la amb la resta d'entrenaments, creat en 1953 pels professors de la Universitat de Leeds (Anglaterra) Morgan i Anderson.

Característiques principals
Es tracta d'un mètode polivalent i/o complementari, que per norma general té entre 6 i 15 estacions a la qual se'ls sol donar entre 1 i 3 voltes.

Finalitat

  • Amb aquest tipus d'entrenament es milloren i desenvolupen les capacitats físiques i coordinatives, no només per a la pràctica esportiva, sinó també per aconseguir un nivell òptim de salut.
  • Desenvolupar: la resistència en general, resistència muscular localitzada, força explosiva, flexibilitat, velocitat, etc
  • Cal tenir en compte que no desenvolupa cap capacitat física al màxim, que es tracta d'un mètode que complementa a la resta de modalitats d'entrenament.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies