Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Dansa Ballet Fitness és una manera de trencar la barrera social que hi ha a la dansa fent-la més accessible a persones que volen introduir-se en aquest món i activar el seu cos amb la base del ballet.

És un exercici complet de tot el cos que es basa i utilitza la tècnica del ballet clàssic juntament amb els principis del mètode de Pilates. La Dansa Ballet Fitness millora la flexibilitat, l'equilibri, la concentració, la resistència i tonifica el cos d'una manera original i elegant, com el dels ballarins.

No cal que tingues coneixements del ballet clàssic per practicar la Dansa Ballet Fitness, és adequat per a qualsevol edat, sexe i condició física. Ni eres massa major ni és massa tard. La dansa és oxigen, és energia, és llibertat i, a més a més, una meravellosa manera de poder mantenir-nos en forma.

La classe tindrà diferents parts: iniciarem amb un escalfament, després donarem pas al treball de resistència i preparació, on utilitzarem l'acompanyament de la barra, ja que ens serveix de punt de suport per a una millor execució dels moviments. Tractarem de fer diverses repeticions senzilles de moviments de ballet, mantenint alguna de les postures per enfortir la zona treballada.

La segona part de la classe serà al centre, on treballarem l’equilibri, la força i la concentració sense el punt de suport de la barra.

La classe finalitzarà amb uns estiraments i una relaxació per tornar a la calma.

T'animes a provar la classe de Dansa Ballet Fitness?