Logo de la Universitat de València Logo del portal

Què és SAFEgirls?

SAFEgirls és el primer sistema d’autodefensa femenina accessible a totes les dones. La característica principal de SAFEgirls és l’eficàcia que demostra davant les situacions reals a què pot enfrontar-se una dona en la vida real; ja siga violència de gènere, agressió sexual o inseguretat ciutadana.

SAFEgirls és un nou sistema d’autodefensa que selecciona les millors tècniques d’autodefensa de diversos esports de contacte i arts marcials. SAFEgirls proveeix d’un programa d’entrenament ben estructurat, dissenyat especialment per formar les dones en tècniques d’autodefensa i impartit per l’instructor Javier Fortuño.

Per passar de nivell, les alumnes han de superar una prova d’examen que simula una situació d’agressió real. La dificultat i l’exigència de les proves d’examen augmenta progressivament.

A més, les alumnes que superen el nivell elit tenen l’oportunitat d’accedir al curs de formació d’instructors i convertir-se en instructores.

L’aprenentatge de SAFEgirls s’estructura en 3 nivells, en què s’aprèn a solucionar les possibles agressions que poden patir les dones en la vida real.

En concret, cada nivell forma les alumnes a resoldre les agressions més comunes estadísticament en agressions de violència de gènere (estrangulació i asfíxia, colps, arma blanca) i davant agressions sexuals. 

STUDIANT (Temp mínim d’entrenament: 8 mesos)

Defensa contra estrangulació i asfíxia, escapament d’agafades, colps de peu bàsics, colps de colze, defensa en terra antiviolació i disminució de danys per caiguda.

AVANÇAT (Temps mínim d’entrenament: 12 mesos)

Defensa contra colps, colps de peu avançades, colps de puny i defensa avançada en terra antiviolació.

ELIT (Temps mínim d’entrenament: 16 mesos)

Defensa contra arma blanca, maneig de ganivet i defensa en terra contra ganivet antiviolació.

 

RAONS PER ENTRENAR SAFEgirls

EFICAÇ

Les tècniques utilitzades en SAFEgirls han sigut seleccionades entre les més efectives de diversos esports de contacte i arts marcials.

ECONÒMIC

Gràcies a la Universitat de València, SAFEgirls és accessible econòmicament a totes les dones.

FORMA FISICA

L’entrenament en SAFEgirls t’ajuda a millorar la condició física.

APODERAMENT I AUTOESTIMA

SAFEgirls t’aporta recursos per defensar-te i sentir-te més segura.

NOVES AMISTATS

En SAFEgirls trobarà companyes amb les mateixes inquietuds que tu.


Campus Blasco Ibañez:
Avda. Menéndez Pelayo, 19 (Valencia)
Dilluns i dimecres 18.30 a 20.00

 

Campus Tarongers:
Avda. Albalat dels Tarongers, s/n (Valencia)
Dimarts i dijous 20.30 a 22:00

 

més informació: 667 581 760 (Javier Fortuño)

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies