Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El golf és un esport sobretot estratègic que, tanmateix, té molts bons beneficis per al manteniment de la salut. Es, essencialment, un exercici aeróbic que modifica positivament la teua salut cardiovascular i cerebrovascular.

D´acord amb la tècnica que s´utilitze i la distància que hi haja al forat, els gestos tècnics poden ser predominantment de potència o simplement de precisió.

Un swing és un gest de força explosiva, millora la potència muscular i la coordinació neuromuscular. Si el trasllat entre un forat i l´altre el fas caminat (el més aconsellable), estaràs fent un exercici aer`bic excel.lent que protegirà el teu cor i cervell. Un joc de 18 forats pot implicar fer una caminada de 8 i 12 quilòmetres. El golf, a més, millora la coordinació ull-manual per la qual cosa manté actiu el cervell.

Lloc on símparteixen les classes:

Foressos Golf (Campo de Golf)

Un magnífic camp a sol 10 minuts de València i amb un disseny del reconegut D. José Gancedo, de 18 clots i parell 72. El millor escenari per a aprendre a jugar i gaudir del golf en la seua màxima expressió.

Compta amb unes magnífiques instal·lacions per a practicar, amb un camp de pràctiques de més de 260 metres amb 17 llocs de tir sobre catifa, zona per a colpejar sobre herba natural, putting grrn, i zona d'approach amb tres búnquers.

Les classes: aprenentatge del swing i possibilitat d´eixir al camp. Classes d'una hora en grup. No cal portar-hi material. Roba còmoda i sabatilles d´esport.

Localització: eixida 358 de la A7-N340 Alacant interior Albacete

GPS 39º 18´46´´ N , 26´17´´ W