Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Què és el SUP?

El Stand Up Paddle Surf és una antiga forma de lliscar per l’aigua en la qual el navegant utilitza un rem per desplaçar-se mentre roman a peu dret sobre una taula. Aquesta disciplina té l’origen en les arrels dels pobles polinesis. Una diferència entre el surf i el SUP és que aquest últim no necessita onades. En aquest nou esport es pot remar en mar oberta, en llacs o en qualsevol gran massa d'aigua.

Beneficis del SUP

Amb aquest esport es potencia el CORE (estabilitat/tronc/postura) i els membres inferiors d'una manera natural, a més de realitzar un alt treball aeròbic sense impacte, mentre es gaudeix del mar.

El SUP és un esport per a totes les edats i siga quin siga l’estat físic.

Curs

El curs es realitza durant 4 dimecres (1:50 hores per dia).

El surf és un esport que et permet gaudir del mar d’una manera diferent. Consisteix a lliscar dret en una ona amb una planxa especial.
El mar Mediterrani és perfecte per a la iniciació , ja que hi ha ones fàcils per a practicar-lo, que normalment són de la grandària adequada per a aprendre aquest esport. D’altra banda, com que el clima de València és bo, hi pots fer surf quasi tot l’any!

L’escola de paddlesurf Les Arenes

Situada en primera línia de la platja de la Malva-rosa i oberta tot l’any!
Els nostres monitors són titulats per la Federació Espanyola de Surf i diplomats en Educació Física. I tenim una experiència d’uns 25 anys practicant surf al Mediterrani.
Disposem de vestidors i dutxes perquè els alumnes/clients es puguen canviar i anar a l’aigua directament!