Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La salsa és un ritme que es balla en parella, i aprendre a ballar-la és un procés que porta temps. El primer que cal per ballar aquesta música és dominar el ritme i els passos bàsics, sense oblidar "l’art de ballar en parella". Per aconseguir-ho, utilitzarem el nivell I.

Els nivells següents ens aniran donant destresa per desenvolupar rutines com més va més complexes, i assolir així un bon nivell de ball social, que hem d’entendre com el conjunt de regles bàsiques que permeten la comunicació entre la parella de ball i la possibilitat que puguen ballar junts encara que no es coneguen de res.

En l’ensenyament d’aquest ball cadascú fa la seua, no hi ha normes escrites ni figures concretes, i cada professor fa servir la tècnica que considera més oportuna i necessària.

A València, fa més de 22 anys que la salsa està de "moda". Per què? Perquè ens divertim moltíssim ballant salsa. Anima’t i vine a provar aquest ritme que t’obrirà les portes a un món fantàstic. No has d’oblidar que ballar és per divertir-se.

Si tens dubte sobre el teu nivell, pots anar a la classe i consultar al docent.