Experiències innovadores sobre psicomotricitat vivencial i ioga en Educació Infantil: Un intercanvi entre aules escolars i universitàries

cartell jornades

En aquesta jornada es pretén donar a conèixer experiències innovadores sobre la psicomotricitat infantil que s'estan treballant a les aules d'Educació Infantil.

Facultat de Magisteri. Aula PB-04. Dilluns 10 de juliol de 2017a les 10h.

L'educació motriu, el control corporal i la consciència corporal abans dels sis anys juguen un paper fonamental en el desenvolupament integral de les nenes i els nens. En aquest marc, som coneixedors que en diversos centres escolars de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, la psicomotricitat infantil està assumint cada vegada més un paper protagonista en les pràctiques curriculars de les aules d'Educació Infantil.

Per tant, en aquesta jornada es pretén donar a conèixer experiències innovadores sobre la psicomotricitat infantil que s'estan treballant a les aules d'Educació Infantil (per exemple, la psicomotricitat vivencial i el ioga). Al seu torn, amb aquesta jornada s'intenta apropar les temàtiques, continguts i accions que es desenvolupen a les aules universitàries amb un escenari quotidià de les pràctiques curriculars, com les realitzades a les aules d'Educació Infantil.

Lloc: Facultat de Magisteri. Aula PB-04.

Dia: dilluns 10 de juliol de 2017

Hora: 10.00 a.m.

Durada: 2 hores

Data d'actualització: 4 de juliol de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies