Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Mostra art públic / universitat pública: convocatòria oberta fins al 13 de juliol

  • 29 de maig de 2020

Fins al 13 de juliol es poden presentar projectes a la XXIII Mostra art públic / universitat pública, una iniciativa que aconsegueix transformar l'entorn universitari del campus de Burjassot en un lloc d'intervenció artística obert a la societat. El termini s'havia interromput per la declaració de l'estat d'alarma, tot i que la convocatòria continuava oberta per a la presentació de propostes.

La convocatòria està adreçada a artistes visuals, de qualsevol nacionalitat o lloc de residència i sense límit d'edat, que poden participar de manera individual o col·lectiva amb una obra site specific per al campus de Burjassot que tinga com a propòsit establir un diàleg entre art i ciència, com a exercici i repte de la cultura contemporània.

La XXIII Mostra està comissariada per Alba Braza, experta en projectes culturals i mediació artística, que també forma part del jurat que valorarà els projectes juntament amb Irene Ballester, crítica d'art i membre del Consell Valencià de Cultura; Sergio Rubira, subdirector de col·leccions i exposicions de l'IVAM (Institut Valencià d'Art Modern), i Norberto Piqueras, responsable d'exposicions del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València.

El jurat de la Mostra seleccionarà un màxim de sis projectes que rebran una dotació de 2.000 euros per a la seua execució i formaran part d'una exposició que acollirà el campus de Burjassot. A més a més, amb les reproduccions fotogràfiques de les intervencions exposades, la Universitat editarà un catàleg.

La Mostra està organitzada pel Servei d'Informació i Dinamització de la Universitat de València amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.