Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

AVÍS

Podeu consultar tota la informació (instruccions, horari, localització, mesures especials anticovid, etc.) dels exàmens del CELI de novembre fent clic ací.

El Servei de Llengües i Política Lingüística organitza exàmens del CELI (Certificati di Lingua Italiana) de tots els nivells (A1, A2, B1, B2, C1 i C2). És un títol acreditatiu del grau de competència i domini de l'idioma italià que atorga la Università per Stranieri di Perugia.

Qui s’hi pot matricular?

Qualsevol persona major de 16 anys.

Quant costa?

El preu és de 100 € per als estudiants de la Universitat de València i de 120 € per a la resta de candidats. 

La inscripció dóna dret a participar en una sola convocatòria i nivell. No obstant això, si s'aprova només la part oral o només l'escrita, se'n conserva la nota per un any, durant el qual el candidat pot matricular-s'hi amb un 30% de descompte i és prou d'aprovar la part pendent per a obtenir el certificat.

El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació.

Quina validesa tenen?

Estan oficialment reconeguts per la Universitat de València, pel Ministeri d'Educació italià i ho són també en l'àmbit internacional per empreses privades, cambres de comerç i sistemes educatius públics i privats de tot el món. Constitueixen una acreditació suficient de coneixement d'italià per a qualsevol activitat professional o acadèmica a l'Estat espanyol i al món per a la qual es requereix el nivell de coneixement corresponent.

Més informació

Feu clic sobre els nivells per veure'n l'estructura i descripció de la prova, el model de prova, els continguts i els criteris de correcció.

CELI Impatto

CELI 1

CELI 2

CELI 3

CELI 4

CELI 5

Convocatòries de 2021


DATA TERMINI D'INSCRIPCIÓ NIVELLS
8 març TANCAT A1, A2, B1, B2
22 juny TANCAT A1, A2, B1, B2, C1, C2

22 novembre

TANCAT A1, A2, B1, B2, C1, C2

Abans de les proves s’enviarà un correu electrònic a les persones inscrites amb informació sobre les hores i les aules dels exàmens.

Matrícula

Cal que envieu un missatge per correu electrònic a llengues@uv.es en què demaneu el rebut de pagament de la inscripció a les proves CELI. Hi heu de fer constar els vostres nom, cognoms i número del document d'identitat. Posteriorment us enviarem un correu amb un rebut en PDF al vostre nom.

Una vegada que pagueu les taxes, envieu a llengues@uv.es tota la documentació següent: 

Qualificacions i certificats

Podeu consultar els resultats en el portal del CVCL. Les persones que obtinguen una qualificació d'apte rebran el diploma en la seua adreça postal. Si necessiteu un document acreditatiu provisional, caldrà que el demaneu directament a la Università per Stranieri di Perugia (unicert@unistrapg.cvcl.it).