Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Novetats

Llista de Vídeos

El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ha iniciat una campanya de difusió i informació per la igualtat lingüística. www.spluv.es/igualtat
XIX Trobada Fòrum Vives dels Serveis Lingüístics Universitaris (Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, 11 i 12 de juny de 2015). Amb testimonis de Rafael Castelló (UV), Rosa Calafat (UIB), Xavier Vila (UB), Conxa Planas (UB) i Sergi Linares (UPV).
El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València ha iniciat una campanya de difusió i informació per la igualtat lingüística. L'acció consisteix en la distribució per xarxes socials de cartells que mostren diverses situacions d'ús del valencià.
Tallers de llengua italiana
Tallers de llengua ucraïnesa
Tallers de llengua y cultura romanesa.
Tallers de llengües i cultures.
El Tatallengües és una activitat d'intercanvi i acolliment lingüístic dels estudiants procedents d’altres universitats de tot el món que organitza el Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. Sol incloure una xarrada de presentació i un berenar-sopar de germanor amb productes valencians i obert a les aportacions culinàries dels participants. Durant l'àpat, les persones interessades tenen l'oportunitat de formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals. La jornada culmina amb un concert participatiu. El Tastallengües és una ocasió excel·lent per a conèixer gent d’altres indrets, practicar altres idiomes i mostrar la nostra llengua i la nostra cultura als estudiants que s'incorporen a la Universitat de València. Els actes són gratuïts i estan oberts a tota la comunitat universitària.
Tàndems Lingüístics és un projecte del Servei de Política Lingüística (SPL) de la Universitat de València que té per objectiu potenciar el plurilingüisme i la millora de les competències lingüístiques dels membres de la comunitat universitària, mitjançant la promoció dels intercanvis de conversa en tots els idiomes possibles, i en especial en valencià, com a llengua pròpia de la Universitat.
Viure la Uni: centres d'autoaprenentatge de llengües de la Universitat de València
El Servei de Política Lingüística de la Universitat de València organitza periòdicament tàndems lingüístics en els que els participants intercanvien converses en diferents llengües.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies