Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

CONCERT PAU VIGUER TRIO. 23 setembre 19 h. Porxo Facultat

  • 1 de setembre de 2021
Image de la noticia

El grup de jazz PAU VIGUER TRIO és un clar representant del que s'ha anomenat “jazz mediterrani”.

Els seus components són Pau Viguer (piano), Xuso Barberá (contrabaix) i Felipe Cucciardi (bateria).

 

Pau Viguer (piano), va obtindre el grau superior de piano en el Conservatori de València i ha estudiat jazz amb pianistes com John Serry, Vivian León o Ricardo Belda. Ha realitzat gires per Espanya amb el grup Regirar.

Xuso Barberá (contrabaix) ha estudiat jazz en el Conservatori de València i acompanya a nombrosos grups i cantants com Lula Reyna o Limbotheque.

Felipe Cucciardi (bateria) ha realitzat gires mundials amb músics com Lou Benett o Ximo Tebar, sent un dels més prestigiosos bateries del jazz valencià.

Han editat 4 discos fins al moment; Paseo por la vida (Millenia, 2008), Arena (Comboi, 2011), Implosió (Millenia, 2013) i Muy Delicado (Picap, 2017).

El seu estil conjumina diversos llenguatges musicals com a jazz, clàssica, pop, blues, flamenc, etc, sent el mestissatge de totes les músiques un objectiu clar en el grup. També prioritzen les composicions pròpies i ja han venut en els seus concerts més de 3.000 discos físics de les seues edicions. Els seus discos estan presents en totes les plataformes digitals, amb milers d'entrades en els seus vídeos.

L'últim disc MUY DELICADO (Picap, 2017) ha sigut distribuït a Espanya físicament i digitalment a nivell internacional. El grup el va presentar en directe en 2017 després d'haver sigut triat en la mostra JazzEñe organitzada per la SGAE per a promotors  internacionals. També van ser seleccionats per a actuar en el cicle INDRETS SONORS 2019.

El grup ha realitzat concerts en ciutats com Madrid, València, Barcelona, Saragossa, Alacant, etc, sempre amb èxit de públic i crítica.

Página web: https://www.pauviguermusic.com

Links a video clips:

“Buceando con mi hermano” https://youtu.be/C2Iz4SWQDsM

“Implosión”

https://youtu.be/QwMedtQui0g

“La fiesta de los niños”

https://youtu.be/w4YRfEGZAPM