Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Acció performativa de ROSA MARÍN BERNARD. Réquiem. Dia 30 novembre 11 h. i 15 h. duració 15 '.Esplanada Facultat CC. Socials

  • 1 de novembre de 2021
Image de la noticia

Aquesta acció investiga conceptes com la temporalitat i l'espai. Recorre a elements lluminosos i pauses per a crear una alteració en la percepció de l'espectador i una simbiosi entre aquest i l'acció.

ROSA MARÍN BERNARD.  L A S I M O N E . Artista multidisciplinari la formació del qual se centra en especial en els camps de la pintura, performance i escultura contemporània. Graduada en Belles arts en la Facultat de Belles arts Sant Carles en la UPV.

Membre del col·lectiu Lapassa en el qual desenvolupa intervencions sobre l'eco-identitat i espai públic. Esment d'Honor en la III BIENNAL CVO. amb " Seny".  IV BIENNAL CVO, amb l'acció " Ecoidentidad". " Plast-eco" en el marc del Seminari Internacional Sonor a la Casa Encesa de Madrid, " veure, mirar, observar", en FIRA ARC Madrid. Altres accions seues són, "aigua beneïda" i "bosquearte", en IBERFLORA, Comissariada per Ana Tomás en la 46é Fira Internacional Iberfora València.  IV JORNADES FUNDACIÓ LA CAIXA , Castelló. amb "REQUIEM".

Així mateix ha intervingut en la V Biennal de València Ciutat Vella Oberta celebrada aquest mes en el Centre de Cultura Contemporània del Carmen.

La performance dia 30 de novembre en la parcel·la de la Facultat de Socials, culmina el mes Mes de Novembre contra la Violència Masclista.

Dues accions a les 11 hores i a les 15 hores