Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Una Epistemelogía de los Derechos Humanos Reflexiones desde los Estudios Intersex

  • 1 de setembre de 2023
Image de la noticia

Sala d'Actes

3 octubre 2023 - 17: 30 h.

El pròxim dimarts 3 d'octubre, Amets Suess Schwend ens parlarà de realitats Intersex des de l'epistemologia dels Drets Humans. La conferència serà al Saló d’ Actes de la Facultat de Ciències socials  de la Universitat de València a les 17:30 hores.

Amets Suess Schwend desenvolupa la seua tasca professional d’ investigació i docència en la Escuela Andaluza de Salud Pública. Entre les seues línies d’investigació destaquen els estudis trans i intersex; el marc internacional dels drets humans; la perspectiva de despatologització; i l’epistemologia, metodologia i l’ètica de la investigació.

Aquesta activitat esta destinada per a tota la comunitat universitària així com per al públic en general. Ha estat organitzada pel Grup d’investigació Corporalitats Socials, Subjectivitats i Dissidències - CosiDes, del Departament de Sociologia i Antropologia Social, amb la col·laboració de diversitats (Iniciativa d'igualtat en la diversitat de la Universitat de València) i de la Facultat de Ciències Socials.