Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Socials Logo del portal

Llista de Vídeos

El 30 d'octubre de 2019 es va celebrar el segon dels Fòrums d'Ocupació i Emprenedoria del curs 2019-2020 que organitza el servei d'ocupació de la Universitat de València, UVocupació. Va ser a la Facultat de Ciències Socials on, a més, va ser la primera vegada que es celebra un Fòrum d'aquest servei. Durant tot el matí i part de la vesprada l'estudiantat i els titulats i titulades van poder prendre contacte amb les empreses i acudir a tallers, xerrades, etc.

Video resumen del XIII Congrés Espanyol de Sociologia

Conferència inaugural del XIII Congrès Espanyol de Sociologia

50 anys d'ensenyament de Sociologia a la Universitat de València.

Vídeo institucional de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. 

Vídeo oficial "Graduados Sociales" del Consejo General de Graduados Sociales de España para el Grado en Relaciones Laborales y Recursos Humanos
XIV Congrés d'Antropologia: “Antropologies en Transformació: sentits, compromisos i utopies” Del dia 5 al 8 de setembre de 2017. Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.
Jornada sobre eixides professionals 2017. Taller d'ocupabilitat en sociologia impartit en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Febrer 2017.
Eixides professionals 2016. Taller d'ocupabilitat en sociologia impartit en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.
El Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la Facultat de Ciències Socials capacita per a l'exercici professional de la prevenció en les empreses. Des de 2006 formem als tècnics superiors en aquesta matèria, amb l'objectiu principal de contribuir a la protecció de la salut i el benestar als centres de treball.
Video Estudia Sociología
Música, fotografia i artesania son algunes de les activitats proposades durant la VI Setmana de la Solidaritat i la Cooperació que celebra la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.
La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.
Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència
Vídeo institucional de la Universitat de València