Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Oberta fins hui dilluns 12 la inscripció al cicle de conferències ConecTalks, que comença aquest dimecres

  • 12 de novembre de 2018
Image de la noticia

El cicle de conferències de divulgació científica ConecTalks comença aquest dimecres 14 de novembre amb la xarrada 'El espacio en el cine: ficción y realidad', de Xavier Luri (Universitat de Barcelona). Com a novetat, el Servei de Formació de Professorat de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports ha inclòs el cicle com un curs de formació de 8 hores al qual el professorat es pot inscriure fins a hui dilluns 12 de novembre en http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7730522.

El cicle està dirigit a públic en general, és d’accés lliure, i per al professorat que vulga inscriure’s els criteris d’admissió seran per ordre d’inscripció una vegada feta la confirmació de l’assistència.

Les conferències previstes són: El espacio en el cine: ficción y realidad, de Xavier Luri (Universitat de Barcelona), aquest dimecres 14; Un montón de insectos: ciencia, cultura y biodiversidad, per Joaquín Baixeras, de la Universitat de València, el 28 de novembre; Los líquenes: grandes conquistadores de medios extremos que sucumben a los cambios ambientales (Eva Barreno, Universitat de València), el cinc de desembre; i Salud mental en positivo: promoviendo el bienestar psicológico, de Rosa Baños (Universitat de València), el 19 de desembre. 

Les dues primeres conferències seran en valencià i les dues segones en castellà. A més, totes les conferències es desenvoluparan en la seu de la Fundació Cañada Blanch (carrer Jorge Juan, 4) de València.

Es tracta d’una activitat paral·lela del portal de divulgació científica conec.es. Aquest portal es dirigeix a la societat en general, com a la pròpia comunitat científica, i de manera especial a professorat i estudiantat dels diversos nivells educatius, a fi d’incentivar en l’estudiantat el seu interés per la investigació i promoure vocacions científiques.

Les ConecTalks són conferències on investigadors de primer nivell presenten temes relacionats amb la seua àrea de coneixement o investigació divulgativa, i tracten d’emfatitzar el valor positiu i atractiu de la ciència. En les xarrades, els conferenciants proposaran iniciatives relacionades amb el tema tractat que puguen tindre aplicació en l’aula.

 

Inscripció en http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7730522