Premis UV d’Escriptura de Creació
Premis UV d’Escriptura de Creació: fins al 25 d’abril.
Presencial

Fins al 25 d’abril està obert el termini per participar en la 21a edició dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació.

 

Fins al 25 d’abril està obert el termini per participar en la 21a edició dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació, un certamen dirigit a l’estudiantat de les universitats públiques valencianes i que contempla sis modalitats: poesia en valencià, poesia en castellà, narrativa en valencià, narrativa en castellà, teatre i guió de curtmetratge.

L’obra guanyadora de cada modalitat està dotada amb un premi de 1.000 euros, a més de la seua publicació. En el cas de guió, si el curtmetratge es produeix abans de desembre de 2025, es pot obtenir una ajuda extra per a la producció de 2.000 €.

Als Premis UV pot participar l’estudiantat de les universitats públiques valencianes, matriculat aquest curs, i menor de 36 anys a data 31 de desembre de 2024. A més, en la modalitat de teatre també pot participar l’alumnat de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, sempre que complisca el requisit d’edat. 

Els Premis UV d’Escriptura de Creació estan impulsats per la Delegació d’Estudiants i organitzats pel Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) amb la col·laboració de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i de les Aules de Narratives, de Poesia, d’Arts Escèniques i de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Societat.

 

Data De 4 de març de 2024 a 25 d’abril de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Aulari III

Menéndez Pelayo, s/n

València (46010)

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització - Sedi.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta dinamitzacio@uv.es

 
Més informació