Viticultura
Tema 1: Fisiologia de la vinya.
Tema 2: Biotecnologia de la vinya.
Tema 3: Plagues i malalties de la vinya. Protecció integral de la vinya.
Tema 4: Viticultura
Tema 5: Edafologia de la vinya.
Enologia 1
Tema 1: Bioquímica enològica.
Tema 2: Microbiologia enològica.
Tema 3: Biotecnologia enològica.
Tema 4: Química enològica.
Tema 5: Anàlisi i control químic enològic.
Enologia 2
Tema 1: Tecnologia enològica.
Tema 2: Enginyeria enològica.
Tema 3: Anàlisi organolèptica i tecnologia del tast.
Aspectes Legals, Econòmics i Socials de la vinya.
Tema 1: Cultura i geografia vitivinícoles
Tema 2: Normativa, legislació i màrqueting.
Olivicultura
Tema 1: Fisiologia de l'olivera.
Tema 2: Plagues i malalties de l'olivera.
Tecnologia i Processos de la Producció d'Olis.
Tema 1: Tecnologia de l'elaboració d'olis.
Tema 2: Enginyeria oleícola
Tema 3: Anàlisi química, físic i sensorial.
Aspectes Legals, Econòmics i Socials de l'Oli
Tema 1: Cultura i geografia oliverera.
Tema 2: Normativa, legislació i màrqueting
Treball Final de Màster
Tema 1: Casos pràctics
Tema 2: Treball fi de màster