Viticultura |
Tema 1: Fisiologia de la vinya.Tema 2: Biotecnologia de la vinya.Tema 3: Plagues i malalties de la vinya. Protecció integral de la vinya.Tema 4: ViticulturaTema 5: Edafologia de la vinya. |
|
Enologia 1 |
Tema 1: Bioquímica enològica.Tema 2: Microbiologia enològica.Tema 3: Biotecnologia enològica.Tema 4: Química enològica.Tema 5: Anàlisi i control químic enològic. |
|
Enologia 2 |
Tema 1: Tecnologia enològica.Tema 2: Enginyeria enològica.Tema 3: Anàlisi organolèptica i tecnologia del tast. |
|
Aspectes Legals, Econòmics i Socials de la vinya. |
Tema 1: Cultura i geografia vitivinícolesTema 2: Normativa, legislació i màrqueting. |
|
Olivicultura |
Tema 1: Fisiologia de l'olivera.Tema 2: Plagues i malalties de l'olivera. |
|
Tecnologia i Processos de la Producció d'Olis. |
Tema 1: Tecnologia de l'elaboració d'olis.Tema 2: Enginyeria oleícolaTema 3: Anàlisi química, físic i sensorial. |
|
Aspectes Legals, Econòmics i Socials de l'Oli |
Tema 1: Cultura i geografia oliverera.Tema 2: Normativa, legislació i màrqueting |
|
Treball Final de Màster |
Tema 1: Casos pràcticsTema 2: Treball fi de màster |
|