Geografia i Història ret un homenatge al professor Manuel Ardit

Manuel Ardit.

L’historiador Manuel Ardit rebrà hui dimecres una homenatge a la Facultat de Geografia i Història, on va impartir classes durant anys. L’acte començarà a les 12. En la sessió es presentarà el darrer número de la revista ‘Saitabi’, i hi intervindrà el professor Telesforo Hernández i un representant dels estudiants.

L’acte de hui inicia una sèrie de conferències dedicades a glossar l'obra i la figura de l'historiador. El passat 19 de febrer, la Junta de Facultat va aprovar per unanimitat la sol·licitud presentada per l’Assemblea de Representants d’Estudiants per tal de batejar el Saló de Graus amb el nom de ‘Manuel Ardit Lucas’.

La història rural i de la població valenciana, del senyoriu, de la minoria morisca, són, entre molts d’altres, alguns dels camps on les investigacions i reflexions de Manuel Ardit han resultat decisives, fins el punt de propiciar una veritable transformació de la manera d’entendre el passat valencià. El seu compromís amb la història també es va plasmar en una exemplar tasca docent, que va comptar amb el reconeixement de nombroses promocions d’alumnes.

Data d'actualització: 26 de de febrer de 2014 09:12.

Llista de notícies