La Universitat de València i Ecovidrio fomenten la cultura del reciclatge entre l’estudiantat

La Universitat de València inicia la campanya de reciclatge amb l’activitat ‘Busquem genis’, de la mà d’Ecovidrio, associació no lucrativa encarregada de la gestió del reciclatge dels envasos de vidre dels contenidors amb forma d’iglú verd. La campanya serà presentada per uns ‘mags del reciclatge’, els quals demostraran que no sols els trucs de màgia són els que fan desaparèixer el vidre, sinó que els nostres costums són els que ajuden el nostre món.

Després de mostrar les seues màgiques habilitats, els mags informaran de com desfer-se dels nostres residus sense necessitat d’experiència al món paranormal.
 
Els mags visitaran les distintes facultats de la Universitat de València, des d’aquest dilluns, dia 10 de març, al vestíbul de l’Aulari Nord del Campus dels Tarongers. Dimarts dia 11 serà el torn de la Facultat de Ciències Socials. Els alumnes del Campus de Blasco Ibáñez trobaran els nostres mags el 12 de març, al hall de la Facultat de Psicologia. I l’últim campus a ser visitat serà el de Burjassot, que rebrà els mags el dia 13, al vestíbul de l’edifici F de la Facultat de Químiques, i el 14 de març al hall de l’Aulari Interfacultatiu. Totes les visites dels nostres mags es faran des de les 10 del matí fins a les 15 hores.
 
‘Busquem genis’ no acaba ací, ja que els estudiants de la Universitat de València poden participar en el concurs de vídeos en línia de la web de la campanya (http://www.buscamosgenios.com/), on Ecovidrio busca genis del reciclatge del dia a dia i recompensa els participants amb un premi final de 3.000 euros. Aquest concurs tracta de fomentar i estimular la creativitat dels estudiants per tal que creen vídeos explicant per què és important el reciclatge dels envasos de vidre.
 
Aquesta campanya de col·laboració forma part de les activitats ja dutes a terme pel programa de voluntariat de Campus Sostenible de la Universitat de València, on es pretén contribuir a la sostenibilitat ecològica des de punts de vista de la formació, la  investigació, la gestió pròpia i les relacions de la Universitat amb la societat. Amb aquesta activitat, Campus Sostenible pretén sensibilitzar l’estudiantat en matèria de reciclatge.
 
Per a Clara Martínez, vicerectora de Sostenibilitat, Campus i Planificació, aquesta activitat “està creada per sensibilitzar l’estudiantat en matèria de reciclatge de vidre, i per això creiem que Ecovidrio i els seus mags del reciclatge poden arribar als nostres alumnes d’una forma distinta i divertida”.
 

 

Data d'actualització: 7 de de març de 2014 11:16.

Llista de notícies