Setmana de Personal FORTHEM a València

Ens complau anunciar que la primera setmana del personal no acadèmic de FORTHEM: “Construïm junts la Comunitat FORTHEM” tindrà lloc entre el 20 i el 23 de juny a la Universitat de València. Aquest esdeveniment està dirigit al personal no acadèmic de FORTHEM.

INFORMACIÓ RELLEVANT: A causa de l'escàs nombre de preinscripcions, la Staff Week queda anul·lada. Ens disculpem per les molèsties causades. Esperem poder reunir-nos en persona en alguna de les futures activitats de FORTHEM.

La preinscripció és limitada i es donarà prioritat a quatre membres per universitat. El termini de preinscripció per a l'assistència física finalitza el 31 de maig de 2022, i l'admissió serà per ordre d'arribada. La inscripció es realitza a través del següent enllaç.

Una vegada finalitzat el termini, enviarem la confirmació definitiva per correu electrònic als companys de FORTHEM. Pots consultar ací el programa provisional i la informació pràctica per a visitar la nostra ciutat.

La setmana inclourà visites guiades als diferents campus de la Universitat, presentacions sobre la Universitat incloent, per descomptat, els temes relacionats amb FORTHEM, temps per a intercanviar experiències i idees amb els companys d'altres països de l'Aliança, una visita guiada per València i temps lliure per a gaudir de la ciutat, de la seua gastronomia i de les seues platges. En el següent enllaç trobaràs més informació sobre les restriccions de Covid.

Si tens alguna altra pregunta, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: forthem@uv.es, només has d'indicar en l'assumpte "València Staff Week".

Llista d'enllaços: