Culture Shock

Participa en els tallers Culture Shock organitzats per la Universitat de Borgonya (uB) del 26 d'octubre al 3 de desembre.

Com ciutadà i ciutadana europeu/a i global, tens moltes oportunitats de viure, aprendre i treballar en un país diferent al del teu naixement. El teu èxit dependrà, en part, de com acceptes i afrontes els reptes que se't presenten en entorns culturals diferents. L'idioma és la diferència més òbvia, però també s'han de tindre en compte les maneres de pensar i relacionar-se que guien la vida quotidiana de les persones i la seua familiarització amb l'entorn.

En aquests tallers es treballarà l'exploració de la identitat cultural pròpia, la percepció de les diferències culturals i algunes estratègies que es poden aprendre i que t'ajudaran a aprofitar les teues oportunitats a nivell global.

Els tallers s'impartiran en anglés i de manera virtual, començaran entre el 26 i el 29 d'octubre i finalitzaran del 30 de novembre al 3 de desembre. Et comunicarem el teu grup i horari fins a mitjan octubre.

Inscriu-te i uneix-te a nosaltres per a aprendre a través de les nostres experiències compartides!

Estructura dels tallers

Reunions setmanals d'una hora de duració que tenen lloc en línia a través de Teams o Zoom.

Gratuït i obert a tots els estudiants de les universitats associades a l'Aliança FORTHEM.

Inscripció a través d'aquest formulari en línia.

Els estudiants inscrits en els tallers rebran un comunicat de la Facultat de Llengües i Comunicació (UFR Langues et communication) confirmant la seua participació.

Més informació

Contacte: csmws@u-bourgogne.fr

Dóna una ullada al vídeo dels tallers de Culture Shock dirigits per estudiants de la uB!

Llista d'enllaços: